Dominare Craiova

Bdsm chat? Evitați să oferiți numărul dvs. până după prima întâlnire: experții îi sfătuiesc pe utilizatorii care comunică prin intermediul aplicațiilor de întâlniri să evite trecerea la text direct cu telefonul lor. Acest lucru este din motive de siguranță și pentru că există șanse mari ca data să nu se concretizeze. Deși nu este o manieră, realitatea este că fantoma are loc, iar planurile de întâlnire uneori nu sunt finalizate, textele sunt uitate sau lucrurile devin platonice. Deci, programează prima întâlnire direct pe platforma aplicației de întâlniri. Odată ce v-ați întâlnit personal și dacă vă simțiți confortabil și conectat, atunci luați în considerare schimbul de numere și/sau platforme de social media. Citeste mai multe detalii vizitand acest website dominare Sibiu.

Mulți dintre noi au liste extinse de verificare a cerințelor înainte de a lua în considerare o primă întâlnire. Poate vrei pe cineva care să fie exact ca tine, indiferent dacă este vorba de interese, religie sau trecut. Poate că nu te uiți de două ori la oameni care au un anumit istoric de întâlniri, au peste o anumită vârstă sau dețin o pisică (pentru că ești mult mai mult caine). În timp ce valorile comune sunt cruciale, iar compatibilitatea este adesea determinată de asemănări, încercați să cunoașteți pe cineva înainte de a face presupuneri bazate pe cerințele dvs. Singurele „precondiții” de care aveți nevoie sunt valorile dvs. nenegociabile, cum ar fi bunătatea, integritatea și umorul. În caz contrar, bazați-vă opiniile pe modul în care vă simțiți, nu dintr-o listă de verificare. Acordați atenție persoanei din fața dvs. și încercați să nu proiectați o narațiune sau să atribuiți un sens trăsăturilor înainte de a cunoaște persoana respectivă. Pune întrebări și îi pasă cu adevărat de ce cineva este așa cum este înainte de a determina dacă este sau nu pentru tine.

Există o mulțime de motive pentru care rămânem cu oameni despre care știm că nu sunt buni pentru noi. Poate că sunt o pătură de securitate, poate că suntem singuri sau poate căutăm aprobare externă. Dar indiferent de motivul pentru care persoana greșită este în viața ta, de îndată ce realizezi că nu este cea potrivită pentru tine, acesta ar trebui să fie sfârșitul, nu începutul sfârșitului. Acum, dacă ai un prieten cu beneficii (nu ai sentimente pentru) sau îți place să-i trimiți mesaje de flirt acelui coleg de muncă fierbinte, faci tu, fată. Dar acei oameni la care te duci din singurătate, confort sau nesiguranță? Ei doar te rețin. Află ce meriți, fii sincer cu tine însuți și nu te mulțumi. Sfat bonus: Nu mai urmăriți pe rețelele sociale. Doar fă-o!

Lucrează-ți bagajul. Toată lumea are câteva zgârieturi și cicatrici din experiențele anterioare care se pot strecura în viața lor amoroasă. De exemplu, poate că părinții tăi nu au reușit să-ți arate o afecțiune consecventă, iar acum te trezești că ai nevoie de mai mult în relații. Sau poate că fostul tău te-a înșelat, lăsându-te cu probleme serioase de încredere. Indiferent de bagajele pe care le transportați, este timpul să săpați adânc și să rezolvați. În caz contrar, s-ar putea dovedi aproape imposibil să ai o relație sănătoasă cu cineva nou. Concluzia? Curăță-ți mintea de „cel care a scăpat” și vei avea mult mai ușor să recunoști pe cineva grozav când îl vezi. Indiferent dacă asta înseamnă să meditezi, să lucrezi cu un terapeut sau cu un antrenor de întâlniri, să exersezi îngrijirea de sine sau să te ții ocupat cu distrageri sănătoase, ideea este că vei avea mult mai multe șanse să-ți atingi obiectivele romantice IRL, decât doar în tine. cap.

Deoarece poate fi foarte dificil să te examinezi în acest fel, recomand să lucrezi cu un antrenor de întâlniri. O terță parte imparțială nu numai că vă poate ajuta să identificați care este bagajele dvs. actuale și de ce încă vă confruntați cu el, dar și să vă ofere sfaturi clare despre ce trebuie să faceți pentru a trece peste el. Când clienții noi vin la mine nesiguri de ce își sabotează în mod accidental propriile șanse de întâlnire, adesea pot să-mi dau seama imediat ce bagaje le stau în cale. Odată ce sunteți gata să vă uitați cu adevărat bine la credințele și modelele de gândire distructive, puteți începe să le înlocuiți cu alternative mai sănătoase și pozitive, care vă vor face un partener mai atractiv, mai puternic din punct de vedere emoțional și mai dezirabil.