Vizioneaza seriale online excelente pe RomaSeriale

Vezi seriale turcesti de calitate pe RomaSeriale? La bloc : Serialul tv românesc a fost produs din anul 2002 și până în anul 2007 de către MediaPro Pictures. A fost difuzat de PRO TV ani de zile, apoi de către Acasă TV. Serialul a fost inspirat din umorul vremurilor respective, de pe ”scara blocului”. Serialul ”La bloc” a fost creat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu. S-au muncit 2.620 de ore la filmarea lui, în 13 sezoane, cu 525 de episoade, 6 ani de producție, 270 de ore de emisie și 1 copil născut în direct. Filmările echipei pentru acest serial au avut loc dimineața, de la 8:30, până spre orele 22 respectiv 23 seara. Serialul e construit în jurul a 2 personaje a căror existență este centrată in jurul spațiului în care locuiesc: Nelu Curcă și Costel Jurcă. Primul este taximetrist iar al doilea este gestionar. Alături de soțiile lor, Suzi, respectiv, Lilli, cei doi visează la o viață mai bună și la o îmbogățire rapidă. Stilul lor unic nu lasă prea mult loc bunelor maniere, stil specific și societății din ziua de azi.

Omer merge la Istanbul pentru a-şi vizita părinţii şi pe Sibel logodnica lui, iar Elif pleaca la Istanbul pentru a-şi sărbători ziua de naştere, numai că acea zi specială se transformă într-un coşmar. Destinul face ca două persoane care nu s-au mai vazut niciodata sa ajunga să vrea sa descopere acelasi mister, in momentul in care logodnica lui Omer şi tatăl lui Elif au fost ucisi in timp ce se aflau împreună. Cei doi ajung sa petreacă mult timp împreună, din dorinta arzătoare de a gasi criminalii şi a dezlega misterul dintre logodnica lui si tatal ei, desi au certuri uneori pentru ca amandoi ii iubeau pe cei ucisi, ea isi apara tatal si el logodnica. Descopera mai multe informatii pe Clicksud.

Lacrimi de iubire: Este un serial TV din România ce a debutat pe data de 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost realizate la studiourile MediaPro Pictures Buftea sub bagheta deja celebrei Ruxandra Ion și a lui Iura Luncașu. ”Lacrimi de iubire” a fost difuzat timp de 8 luni, având în total un număr de 200 de episoade. Fiecare episod are o durată de 45-55 de minute. În vara anului 2006 a fost produs și un film cu același nume. Succesul telenovelei a ajuns și în țări precum Bosnia și Muntenegru, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Kargazstan și/sau Azerbaidjan. Tema muzicală principală se numește „Lacrimi de Iubire”. La final se cântă „Doar Tu”, ambele piese fiind cântate de Adela Popescu și se regăsesc pe albumul ”Lacrimi de iubire”. Printre numele grele din distribuție se numără actorii Adela Popescu, Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Nicole Gheorghiu, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Mihaela Bărluțiu. Acțiunea principală se concentrează asupra familiei Varlam, una dintre cele mai bogate din România.

Mehmet și Nermin sunt îndrăgostiți disperat unul de celălalt. Ambii trăiesc în suburbiile Istanbulului, încercând să rămână cu un pas înaintea sărăciei, muncind din greu în fiecare zi. Singurul lor scop este să se căsătorească și să aibă o casă frumoasă. În timp ce Mehmet lucrează ca sudor într-un șantier naval, Nermin este manichiurist într-unul dintre binecunoscuții coiffeurs. Dar indiferent cât de greu încearcă, ei nu câștigă niciodată destui bani pentru a-și realiza visul. Ender, unul dintre playboy-ii din Istanbul, o vede pe Nermin și se îndrăgostește de ea. Nermin, neputând să-și realizeze visele, se supără, se îmbată și face cea mai mare greșeală din viața ei și își petrece noaptea cu Ender. Nu are de ales decât să se căsătorească cu el. Își părăsește vechea viață săracă și singura ei dragoste adevărată în urmă și începe o nouă viață bogată cu Ender.

In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Totul începe când singurul fiu al umilei familii Civan, Sarp, se întoarce acasă din SUA după ce și-a încheiat studiile. Viața lui se va schimba pentru totdeauna când se va întâlni accidental cu Yasemin, fiica cea mai mică a familiei Özdemir, când iese din avion. Yasemin, care urmează să se căsătoreasca a doua zi, de asemenea, nu cunoaște lucrurile care vor urma. Citeste mai multe detalii vizitand acest website Seriale Turcesti.